Admin Troku - Kontakt
Moderator: Moderatorzy
Admin Troku - Kontakt
Witam wszystkich użytkowników forum.. Zmuszony jestem zadać trochę niecodzienne pytanie.. Czy ktokolwiek z Was ma bezpośredni kontakt z administratorem forum? Jeśli tak to proszę o pilny kontakt na pw.
Zanim powiesz, że świat pilarza jest zły - przyjrzyj się sobie. 

-
- Nowy użytkownik
- Imię: Tomek
Re: Admin Troku - Kontakt
Tak kiedyś dzwoniłem do niego o pilarke czy ma w sprzedaży i rozmawiałem.
Ja nie mam z nim kontaktu od dwóch lat... Kiedy z nim się komunikowałeś??

No ostatnio na forum był aktywny 26 lutego 2022r
-
- Nowy użytkownik
Dziwne to…
Być może coś się u niego stało, że taka decyzja, a nie inna.
Natomiast Troku mógł chociaż dać znać i poinformować oraz po ludzku się pożegnać.
Zrzucić forum tak z dnia na dzień wydaje się średnio poważne. Według mnie Troku z Tornado mieli kontakty i zerwać kontakt tak z dnia na dzień jest jeszcze bardziej nie na miejscu. Szczególnie, że to założyciel tego forum…
I jak Tornado dowiedziałeś się czegoś? Swoją drogą dobrze, że Ty jako moderator tego nie rzuciłeś w cholerę.
Być może coś się u niego stało, że taka decyzja, a nie inna.
Natomiast Troku mógł chociaż dać znać i poinformować oraz po ludzku się pożegnać.
Zrzucić forum tak z dnia na dzień wydaje się średnio poważne. Według mnie Troku z Tornado mieli kontakty i zerwać kontakt tak z dnia na dzień jest jeszcze bardziej nie na miejscu. Szczególnie, że to założyciel tego forum…
I jak Tornado dowiedziałeś się czegoś? Swoją drogą dobrze, że Ty jako moderator tego nie rzuciłeś w cholerę.
Szymoon pisze: ↑08 cze 2023, 17:01
I jak Tornado dowiedziałeś się czegoś? Swoją drogą dobrze, że Ty jako moderator tego nie rzuciłeś w cholerę
Nic się nie zmieniło, nadal brak kontaktu z Trokiem, aczkolwiek jego żona zna problem.. Ja powoli zaprzestaję moderowania, przepraszam użytkowników za zaistniałą sytuację, ale to naprawdę nie moja wina, nie moje forum.....

-
- Nowy użytkownik
Tornado pisze: ↑14 sie 2023, 22:22Każdy ti rozumie więc jak nikt nie chce forum czas zamknąćSzymoon pisze: ↑08 cze 2023, 17:01
I jak Tornado dowiedziałeś się czegoś? Swoją drogą dobrze, że Ty jako moderator tego nie rzuciłeś w cholerę
Nic się nie zmieniło, nadal brak kontaktu z Trokiem, aczkolwiek jego żona zna problem.. Ja powoli zaprzestaję moderowania, przepraszam użytkowników za zaistniałą sytuację, ale to naprawdę nie moja wina, nie moje forum.....
Jeśli sytuacja nadal będzie bez zmian, to forum samoistnie zniknie.. Ono już zamiera.. 

To prawda. A szkoda.